Motivatie voor deze site

Beste lezer,

Ik wou me aan de hand van deze eerste post even kort voorstellen. Mijn naam is Mirjam Meeuwsen, ik ben 28 jaar oud, en sinds twee jaar volg ik een “nutritional balancing” voedingsplan. Voor ik dit ontdekte, had ik al een heel avontuur met voeding achter de rug, met soms meer en soms minder succes. Er is veel informatie op het internet te vinden, en niet alles wat ik heb geprobeerd heeft me goed gedaan. Zo kan ik bijv. dr. Wilson beamen in zijn conclusie dat het Paleo-dieet, het GAPS-dieet en de Weston Price Foundation veel positieve, maar ook een aantal minder goede adviezen bevatten. Ik heb bijv. gemerkt en geleerd dat ik niet geheel zonder graan kan, dat vasten geen goed idee was, dat ik veel beter af ben zonder fruit en dat te veel gefermenteerd voedsel me erg ziek maakt. Ik bevind me momenteel in een zogenaamd “four lows” patroon, waarschijnlijk als resultaat van een veel te gedreven lifestyle, en te veel experimenteer-gedrag met voedsel. Het kan een tijd duren voor dit patroon zich hersteld, maar ik merk elke dag een beetje verbetering. Voor mij is nutritional balancing dus een echte uitkomst! Het voordeel van nutritional balancing is dat je aan de hand van haarmineralen-analyse kunt controleren of dat wat je doet, ook werkelijk een goede invloed op je gezondheid heeft. Bovendien kun je met behulp van de detoxicificatie-procedures (bijv. infrared sauna therapy, koffie-klisma’s) het elimineren van gifstoffen en metalen versnellen, en ietwat aangenamer maken. Om voor anderen de weg een beetje te verkorten, heb ik besloten deze website te bouwen, al heb ik weinig verstand van computers en kan het dus een tijdje duren tot de site zich met informatie vult. Deze informatie is natuurlijk nog uitgebreider op de website van dr. Wilson te vinden, maar voor diegenen die het makkelijker vinden dit in het Nederlands te lezen, hoop ik wat bij te dragen.

Met vriendelijke groeten,

Mirjam Meeuwsen

3 thoughts on “Motivatie voor deze site”

 1. Dear Maider,

  Thank you for your comment, I received your e-mail. To answer your question, I order the Endomet-supplements I need from Will Houghton in the UK. He is one of the approved nutritional balancing practitioners, and sells several Endomet products.He has a webshop, so you can order online http://nutritional-balancing.co.uk/endomet-supplements-uk/ . Some supplements are not available in Europe however, for example, he does not sell Paramin (calcium and magnesium), but offers an alternative. I personally try to shop around a bit and order some things I need via Amazon. I hope that answered your question.

  Warm regards, Mirjam

  PS: I guess you already found my e-mailaddress, but for the record it is mirjammeeuwsen@hotmail.com

  1. Hoi Mirjam,

   Ik zie dat ik niet de enige ben die het programma volgt(nu bijna 2 jaar) en Will is toevallig mijn contactpersoon.Hele Programma is geen makkelijk proces en vraagt heel wat toewijding maar is zeker de moeite waard. Ik wou even een tip geven over waar ik mijn supplementen haal(zie onder).

   https://www.biocoherence.eu/en/shop/paramin/

   Dit is namelijk in Nederland en ze hebben hier Paramin en Gb3 en na bestelling heb ik het meestal binnen 2 dagen. Bij Will bestel ik soms ook maar dat duurt wat langer meestal 10 dagen.

   Ik dacht laat je even weten.

   Groetjes en Sterkte,

   Taner

   1. Hallo Taner,

    Dankjewel, ik heb dat onlangs ook ontdekt. Leuk om te horen dat je het programma ook volgt. Het vraagt inderdaad veel toewijding, maar ik ben erg tevreden, vooral ook met Will. Veel succes en plezier dan nog verder met het programma!!

    Groetjes Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *